Vanaf 16 maart: winkelen op afspraak verruimd. 
Reserveer hieronder uw afspraak: 
U kunt op reservering weer komen snuffelen, vanaf dinsdag 16 maart halve uurtjes (in overleg een uur). Wel dient u minimaal vier uur van te voren te reserveren. Het buitenloket vervalt. Voor het afhalen van boeken reserveren we dan een winkelbezoek. Komt u liever niet zelf? Uiteraard blijven wij boeken bezorgen. 

Thuisbezorging per fietskoerier in Arnhem, Velp e.o. (bestellingen onder €15 en boekenbonnen bijdrage kosten €2,50 en daarboven vragen wij een vrijwillige bijdrage). 
Wist u dat wij ook alle e-books kunnen leveren? 

Activiteiten:alle fysieke activiteiten zijn nog even problematisch, net als de horeca. Wel organiseren we lezingen Ik Buurt Mee ONLINE (met dank aan de gemeente voor de financiële bijdrage!), hopelijk binnenkort met beperkt publiek. Zodra het kan starten we een geschiedenis leeskring en online eenserie colleges en leeskring rondom Wittgenstein's minnares van David Markson. Meer informatieWe hopen ook komend voorjaar de muzieklezingen van Joop van Velzen te kunnen hervatten en het uitgestelde concert van Detmar Leertouwer en Artem Belagourov. 

026 - 362 89 59 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Copyright Boekhandel Jansen & de Feijter 2015.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (www.eenpassievoorboeken.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Boekhandel Jansen & de Feijter.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Boekhandel Jansen & de Feijter of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Boekhandel Jansen & de Feijter”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Boekhandel Jansen & de Feijter voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. Boekhandel Jansen & de Feijter stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud. Ofschoon met zorg samengesteld, kan informatie over tijden en plaatsen fouten bevatten. Boekhandel Jansen & de Feijter zal nooit aansprakelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade als gevolg van foute gegevens.