Boekenweek 2021: de Boekenweek is voorbij maar we hebben nog geschenkjes beschikbaar (Hannah Bervoets Wat wij zagen) bij aankoop vanaf €15 en het boekenweekessay door Roxane van Iperen De Genocide Fax.

Winkelen zonder afspraak:
 gewoon op een tijdstip dat u uitkomt, op veilige afstand (10m2 p.p.). Wij mogen max. 20 personen binnenlaten. 

Activiteiten:Donderdag 15 juli geeft Johan Carel Bierens de Haan een lezing i.h.k. van Ik Buurt Mee over 125 Jaar Rosendaelsche Golfclub. Deze lezing is zowel ONLINE te volgen maar kan beperkt ook FYSIEK worden bijgewoond. (met dank aan de gemeente voor de financiële bijdrage!) Houdt onze site in de gaten. Vanaf 28 juli start een nieuwe serie TUINCONCERTEN Woensdag 23 verzorgt Pim van Dorp een geschiedenis leeskring en na de zomer start een nieuwe literaire leeskring o.l.v. Ellen Schaap. 

Green Café & Theetuin: ons petit café wordt voortgezet door Jetske de Jonge en Stephen Reid en heet vanaf nu Green Café. De tuin is reeds open en vanaf 5 juni kunt u ook binnen terecht voor een heerlijke koffie met gebak, een biologische lunch of een lekker glas wijn.

Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter: binnenkort nemen we afscheid van Paul Metz die vijf jaar voorzitter was van onze stichting. Hij draagt de voorzitershamer over aan Peter Zuidema. Rudie van Onzen en Annemiek Verhoeven zijn penningmeester en secretaris. Marlies van Amerongen is benoemd tot algemeen coördinator. Meer informatie binnenkort op een aparte 'stichtingspagina' op deze website.

026 - 362 89 59 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

© Copyright Boekhandel Jansen & de Feijter 2015.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (www.eenpassievoorboeken.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Boekhandel Jansen & de Feijter.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Boekhandel Jansen & de Feijter of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Boekhandel Jansen & de Feijter”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Boekhandel Jansen & de Feijter voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. Boekhandel Jansen & de Feijter stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud. Ofschoon met zorg samengesteld, kan informatie over tijden en plaatsen fouten bevatten. Boekhandel Jansen & de Feijter zal nooit aansprakelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade als gevolg van foute gegevens.