Johnny van Doorn Prijs voor Poëzie en het Gesproken Woord

 

 

 

 Als u deze mail niet goed kunt lezen, kunt u deze hier online openen.
 

 

Nieuwsbrief Jansen & de Feijter

 

De Johnny van Doorn Prijs voor Poëzie en het Gesproken Woord 

 

 

De Johnny

 

 

Steun De Johnny!

 

Er komt een nieuwe prijs voor podiumpoëzie, De Johnny. Op 12 november, de geboortedag van Johnny van Doorn (1944-1991), wordt de prijs voor de eerste keer uitgereikt aan een dichter, woord- of podiumkunstenaar die op uitzonderlijke wijze heeft bijgedragen aan de receptie van poëzie in het Nederlandse taalgebied.

De Johnny is een initiatief van de Arnhemse Stichting voor Poëzie en het Gesproken Woord. Prijs de Poëzie, onderdeel van de Poëzieclub, is verantwoordelijk voor de organisatie van de prijs (www.prijsdepoezie.nl).

 

Stichting voor Poëzie en het Gesproken Woord wil de winnaar naast een geldbedrag ook een blijvende herinnering meegeven, de Johnny van Doorntrofee. Daarvoor voert zij op het platform Voor de Kunst een crowdfundingactie. Met de opbrengst van deze actie kan aan een kunstenaar opdracht gegeven worden voor het ontwerp en de productie van de trofee.

 

Ga naar https://www.voordekunst.nl/projecten/10820-johnny-van-doorn-prijs en steun onze actie voor meer erkenning van podiumpoëzie!

Donateurs krijgen voor hun bijdrage een leuke attentie!

 

 

Stichting voor Poëzie en het Gesproken Woord


 


U kunt ons weer bezoeken. Reserveer een bezoek via onze site!


https://www.eenpassievoorboeken.nl

info@eenpassievoorboeken.nl of 026-362 89 59
 

 

 

Klik hier als u geen mail meer van ons wilt ontvangen.