ZingevingsCafé: Verlies

ZingevingsCafé: Verlies

Van 28 november 2022 10:00 tot 12:00

Bij Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp

Categorieën: ZingevingsCafé

Gezien: 132


ZingevingsCafé: Verlies

De tweede bijeenkomst in een serie van drie ZingevingsCafé's gaat over het thema Verlies. Hannie Bakker en Marlies Doodkorte leiden het gesprek.

Hannie Bakker en Marlies Doodkorte maken daarbij ook gebruik van kunst, biografische vragen en creatieve werkvormen. Zij zijn allebei ervaren begeleiders van gespreken over zingeving, biografie en ingrijpende veranderingen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor actieve deelnemers aan het gesprek.

Praktische info
Datum: maandagochtend 28 november 2022
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: Boekhandel Jansen en de Feijter
Kosten: € 5,-, contant of met pin te betalen bij bijeenkomst.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag vóór 10 oktober.
Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor actieve deelnemers aan het gesprek.

Over het initiatief en twee nieuwe bijeenkomsten
Het initiatief voor het Zingevingscafé ontstond dit voorjaar, toen Hannie Bakker een lezing gaf over Zingeving en aangekondigde hierover een gespreksgroep te willen beginnen, samen met Marlies Doodkorte, coördinator van Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter Zij hebben drie bijeenkomsten gepland over thema's die voor hen met elkaar samenhangen. De eerste was op 17 oktober (over Autonomie), de derde is in januari (over Vervulling, precieze datum volgt).