Helaas... Voorlopig even geen activiteiten.


Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp. 
Deze worden georganiseerd door: Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, 6881ST Velp, KvK: 69640041

 

GEANNULEERD Lezing Ik Buurt Mee door Tijmen Schmitt over Afrikaans

Van 17 november 2021 20:00 tot 22:00
Categorieën: Lezing
Gezien: 208

Lezing Afrikaans.

"Daar is 'n pragtige taal wat aan die suidpunt van Afrika gepraat word. As jy goed luister is dit maklik te verstaan. Hoekom? Hoe is dit tog moontlik dat ons met mense wat sowat 10.000 kilometer van ons vandaan bly, kan kommunikeer?"

Op woensdag 17 november zal er in Velp Afrikaans te horen zijn. Tijmen Schmitt, in het dagelijks leven docent geschiedenis en verbonden aan het Zuid-Afrikahuis in Amsterdam, zal een korte introductie op de geschiedenis en de kenmerken van het Afrikaans geven. Tijmen is al vanaf zijn jeugd ondergedompeld in het Afrikaans en wil u graag meenemen in zijn enthousiasme voor deze taal. Maar het blijft niet bij een lezing alleen. U gaat luisteren en oefenen in het Afrikaans. Aan het eind van de avond kunt u in ieder geval groeten en zich voorstellen in deze bijzondere dochter van het Nederlands. Neem ook vooral uw mobiel mee zodat u uw kennis van het Afrikaans kunt testen!

De lezing wordt ondersteund door Het Zuid-Afrikahuis, een internationaal kennisinstituut dat zich richt op taal, cultuur en geschiedenis van Zuid-Afrika. Doelstelling is de culturele uitwisseling tussen Nederland, Vlaanderen en Zuid-Afrika te initiëren, gaande te houden en te versterken.

Graag tot ziens op 17 november!

woensdag 17 november - aanvang 20.00 uur - entree €5

 

 Kindersmoetgesien       12622E03 CC41 4453 88DC 1C4AA505F80E

   Tijmen Schmitt