Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, 6881ST Velp, KvK: 69640041
Wij raden altijd aan om te reserveren!! Wij houden een plaatsje kunnen u op de hoogte brengen, mocht er onverwacht iets zijn.

Let op: annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren, mits de activiteit niet is uitverkocht.
Daarna is annulering niet meer mogelijk.

Hanna Bervoets komt naar het Stedelijk Gymnasium Arnhem GEANNULEERD

Van 28 februari 2023 19:30 tot 20:30
Categorieën: Interview
Gezien: 149

Auteursfoto: © Klaas Hendrik Slump

Hanna Bervoets komt naar het Stedelijk Gymnasium Arnhem

Op dinsdag 28 februari is Hanna Bervoets te gast op het Stedelijk Gymnasium Arnhem. Bervoets wordt geïnterviewd over haar werk en schrijverschap door een aantal leerlingen van het gymnasium en Roelke Aalderink van Boekhandel Het Colofon.

Hanna Bervoets (1984, Amsterdam) is schrijver, essayist en scenarist. Ze publiceerde zeven romans, verschillende scenario's, toneelstukken, korte verhalen en essays. Naast romans schrijft Bervoets essays en recensies over media en technologie, voor onder andere de Volkskrant en NRC Handelsblad. Haar korte verhalen werden gepubliceerd in verschillende internationale literaire tijdschriften. Bervoets’ werk werd verschillende malen genomineerd voor de Gouden Boekenuil, de AKO Literatuurprijs en de Libris Literatuurprijs. In 2017 won Bervoets de BNG Bank Literatuurprijs voor Ivanov, en in datzelfde jaar eveneens de Frans Kellendonk-prijs voor haar gehele oeuvre. Haar laatste roman, Welkom in het Rijk der zieken, behaalde de longlists van de Bookspot Literatuurprijs en de Libris Literatuurprijs, en de vertaalrechten werden verkocht aan Duitsland. In 2021 was zij schrijver van het Boekenweekgeschenk, Wat wij zagen.

Praktische info
Datum: Dinsdag 28 februari GEANNULEERD 
Tijd: 19.30 - 20.30 uur (inloop 19.00 uur)
Locatie: Stedelijk Gymnasium Arnhem, Thorbeckestraat 17, Arnhem
Toegang: € 7,50 / Vrij entree voor leerlingen van het gymnasium en hun ouders

Organisatie: Het Colofon