Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, 6881ST Velp, KvK: 69640041
Wij raden altijd aan om te reserveren!! Wij houden een plaatsje kunnen u op de hoogte brengen, mocht er onverwacht iets zijn.

Let op: annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren, mits de activiteit niet is uitverkocht.
Daarna is annulering niet meer mogelijk.

Petit Café geopend op woensdag en donderdag

Van 22 februari 2023 tot 23 februari 2023
Categorieën: Horeca, Petit Café
Gezien: 963

Petit Café geopend op woensdag en donderdag

Het Petit Café achterin de boekwinkel is weer open! Het wordt gerund door vrijwilligers van onze Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter. Voorlopig alleen op woensdag en donderdag, maar we hopen er snel ook de vrijdag en zaterdag bij te kunnen trekken. We kunnen hiervoor nog enkele vrijwilligers gebruiken.

In januari en de eerste helft van februari is er achter de schermen nagedacht over een nieuwe inrichting in nieuwe kleuren, een stijl waarvan we denken dat die aansluit op ons publiek. Met de hulp van onze vrijwilligers is deze flinke klus geklaard en kunnen we u nu weer ontvangen voor een kop koffie of thee met of zonder gebak, een drankje en een beperkte lunch. 

Meedoen als vrijwilliger
We hebben al een aardig ploegje vrijwilligers verzameld die in duo's een of twee dagdelen per week het Petit Café draaiende houden. Lijkt het je leuk mee te draaien? Mail dan je naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Ellen Schaap, coördinator. En weet je iemand in je omgeving, maak dan haar/hem/hen hier attent op. De openingstijden zijn: 10.00-17.00 uur.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Walter Jansen (directeur) 06-5150 3357.