Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, 6881ST Velp, KvK: 69640041

Ons Petit Café gaat half februari weer open! Wie draait er mee als vrijwilliger?

Van 28 februari 2023 tot 28 februari 2023
Categorieën: Horeca, Petit Café
Gezien: 474

Ons Green Café wordt Petit Café. Wie draait er mee als vrijwilliger?

U heeft het vast gemerkt in de winkel: het Petit Café krijgt een facelift. Maar half februari is het klaar en gaan we weer open. Dank zij de hulp van de vrijwilligers van onze Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter. Volg op deze pagina de berichten tot aan de opening!

Achter de schermen is goed nagedacht over de inrichting, de kleuren, kortom de stijl waarvan we denken dat die aansluit op ons publiek. Een hele organisatie, net als de uitvoering.

De Stichting gaat het Petit Café nu zelf runnen met de hulp van vrijwilligers. Een bewuste keuze, nadat Jetske de Jonge en Stephen Reid met ingang van eind december stopten met het Green Café bij Boekhandel Jansen & de Feijter. We hebben al een ploegje verzameld, maar wie interesse heeft om mee te draaien, kan zich zeker nog aanmelden (zie hieronder).

Vrijwilligers gevraagd
Wij zoeken tien vrijwilligers die samen met drie coördinatoren het petit café willen runnen, een of twee dagdelen per week. De dagen dat we open zijn: woensdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Het gaat om koffie, thee en gebak plus eenvoudige lunchgerechten verzorgen, de bediening natuurlijk, en verder alle voorkomende werkzaamheden rondom het Petit café. Een gezellige uitdaging!
Lijkt het je leuk om één of meer dagdelen mee te draaien? Mail dan je naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Ellen Schaap, coördinator.
En weet je iemand in je omgeving, maak dan haar/hem/hen hier attent op.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Walter Jansen (directeur) 06-5150 3357.