Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, 6881ST Velp, KvK: 69640041
Wij raden altijd aan om te reserveren!! Wij houden een plaatsje kunnen u op de hoogte brengen, mocht er onverwacht iets zijn.

Let op: annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren, mits de activiteit niet is uitverkocht.
Daarna is annulering niet meer mogelijk.

GI-GA-GROENE opening Kinderboekenweek

Van 05 oktober 2022 09:30 tot 15:00
Categorieën: Kinderboekenweek
Gezien: 199

GI-GA-GROENE OPENING KINDERBOEKENWEEK 2022

Kom woensdag 5 oktober 9.30 uur allemaal naar de Muziektent aan de Overbeeklaan in Velp! Want dan opent burgemeester Carol van Eert de Kinderboekenweek 2022. Hij doet dat samen met kinderboekenschrijver Thijs Goverde en Walter Jansen van de boekhandel. Dit jaar is het thema: GI-GA-GROEN.

 KBW_GIGA_Groen_bijgesneden.jpg

GI-GA-GROEN-mars, van de Muziektent naar de boekwinkel
Na de opening bij de Muziektent gaat een GI-GA-GROEN-MARS van start. Onder de leus “GI-GA-GROEN, wij houden van groen!!!” lopen kinderen van groep 6, 7 en 8 van Daltonschool Prins Bernhard als een groene rups de straten door, op weg naar Boekhandel Jansen & De Feijter in de Emmastraat. Daar is dan een vervolgprogramma.

Signeersessie om 13.00-14.00 uur
’s Middags rollen we voor Thijs Goverde de GROENE LOPER uit. Want deze schrijver van ‘Supergroen’ signeert zijn boeken van 13.00 – 14.00 uur. Iedereen is natuurlijk welkom.

Wie heeft het groenste idee?
En dan nog iets: heb je een goed GROEN-IDEE voor jezelf, voor Velp, voor Nederland of voor de hele wereld? Dan zijn we daar razend benieuwd naar! Als je vóór dinsdag 4 oktober jouw idee inlevert, maak je kans op een exemplaar van ‘Supergroen’, met de handtekening van Thijs erin. Het inleveradres is Emmastraat 6, Velp. Of mail je GROEN-IDEE naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit vóór dinsdag 4 oktober, dus maandag 3 oktober op z’n laatst.

Praktische info woensdag 5 oktober
• 9.30 uur: opening bij de Muziektent aan de Overbeeklaan
• Meteen daarna GI-GA-GROEN-MARS naar de boekhandel, Emmastraat 6
• 13.00-14.00 uur: Thijs Goverde signeert zijn kinderboek Supergroen
• 14.00 uur: uitreiking prijsvraag GROEN-IDEE