Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp. 
Deze worden georganiseerd door:

Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, 6881ST Velp, KvK: 69640041

Geschiedenis Leeskring

Van 25.08.2021 09:45 tot 25.08.2021 11:30
Categorieën: Leeskring
Gezien: 132

Bent u een liefhebber van historische boeken en vindt u het fijn om hierover met geïnteresseerden van gedachten te wisselen?

Op woensdagochtend 25 augustus beginnen we met een leeskring geschiedenis. De bijeenkomst wordt deze eerste bijeenkomst geleid door Pim van Dorp.

Het boek dat besproken wordt is OOST-WESTSTRAAT van Philippe Sands: ‘Een monumentale prestatie, een ingrijpend persoonlijk verslag over de oorsprong van misdrijven tegen de menselijkheid en genocide, verteld met liefde, woede en precisie.’ (John le Carré)

Bij voldoende belangstelling gaan we na de zomervakantie deze leeskring voortzetten. Er staan dan nog twee boeken op het programma: Het Churchill-complex van Ian Buruma en De Zeven Steden van Violet Moller.

Uw aanbevelingen van andere historische boeken zijn ook welkom voor het vervolg. Ons idee is dat de boeken wisselend door een van de deelnemers zullen worden ingeleid.

Op 25 augustus is er om 9.45 uur de inloop in het Green Café, achter in de boekwinkel, zodat we om 10.00 uur kunnen beginnen.

De bijeenkomst zal tot ongeveer 11.30 uur duren. De kosten bedragen €5,- per persoon en dranken zijn voor eigen rekening.