Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, 6881ST Velp, KvK: 69640041

“Vitaal ouder worden is zo gek nog niet”

Van 08 november 2022 20:00 tot 22:00
Categorieën: Ik buurt mee-lezing
Gezien: 577

“Vitaal ouder worden is zo gek nog niet”

Dat is de stellige overtuiging van Ester Bertholet, specialist ouderengeneeskunde in Velp. Zij geeft 8 november een Ik buurt mee!-lezing over ouder worden. Interessant voor jong en oud! De avond wordt live gestreamd.

Vanaf het moment van onze geboorte worden we ouder. Het is een proces dat ons hele leven doorgaat. Maar iedereen wordt anders ouder. Hoe kan dat eigenlijk en wat is ouder worden precies?
We hebben volgens Bertholet veel meer invloed op de manier waarop we ouder worden dan de meesten van ons zich realiseren. Bertholet licht een tipje van de sluier op over de geheimen van vitaal ouder worden. We reizen naar de Blue Zones (vijf regio’s in de wereld waar mensen heel gezond ouder worden) en we leren van onze verre voorouders en natuurvolkeren. Kortom, een mooi thema voor alle leeftijden en voor een interessante avond!

Ester Bertholet is specialist ouderengeneeskunde in Velp. Ze heeft een zelfstandige praktijk in de eerste lijn en is oprichter van ontmoetingscentrum Ons Raadhuis.

Praktische info
Datum: dinsdagavond 8 november 2022
Tijd: inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur, einde 22.00 uur
Plaats: Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp

Live gestreamd
De lezing wordt tegelijkertijd gestreamd en kan dus ook thuis bijgewoond worden.

Toegangsprijs
• € 5,- per persoon om fysiek aanwezig te zijn (exclusief consumpties) of
• € 3,- per persoon om thuis via streaming te kijken.
• Houders van een Gelrepas hebben gratis toegang (graag vermelden bij de aanmelding)

Aanmelden voor FYSIEKE deelname 
• Wilt u de lezing in de boekhandel fysiek bijwonen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij s.v.p. ‘FYSIEK AANWEZIG' en de datum van de lezing. U kunt op de avond zelf het verschuldigde bedrag met pinpas of met gepast geld voldoen.

Aanmelden voor deelname via STREAMING
Wilt u de lezing liever via streaming volgen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij s.v.p. ‘STREAMING' en de datum van de lezing. Een uur voor aanvang ontvangt u op het e-mailadres waarmee u zich hebt aangemeld, een link voor het volgen van de lezing. Maak het bedrag van € 3,- minimaal één dag voor de lezing over op rekeningnummer NL03INGB 0007 7362 98 t.n.v. Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter. Vermeldt u s.v.p. in de omschrijving ‘STREAMING’ en de datum van de lezing.
Een uur voor aanvang ontvangt u op het e-mailadres waarmee u zich hebt aangemeld, een link voor het volgen van de lezing.

Rondom de lezing is er voldoende tijd om nader met buurtgenoten kennis te maken.

logo_ik_buurt_mee.jpg

Ik buurt mee! is een initiatief van de gemeente Rheden. Het is een werkwijze die staat voor het samen met bewoners en instanties (zoals Vivare, Incluzio, Politie) werken aan een sociale, prettige en veilige buurt. Kijk voor meer informatie op www.ikbuurtmee.nl