Tuinconcerten op woensdagavond

Culturele avond
DirkCaroline_credits_Isabelle_Renate_la_Poutré-groot
Datum: 12 augustus 2020 00:00 - 9 september 2020 20:00

Locatie: Jansen & de Feijter  |  Plaats: Velp

Caroline Rutten (zang, Franse chansons) en Dirk Overbeek (accordeon). Foto: Isabelle Renate La Poutré

 

TUINCONCERTEN

Boekhandel Jansen & de Feijter start op 24 juni met een aantal miniconcerten in de tuin. De concerten zijn op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. De prijs is € 20,- p.p. incl. een hapje/drankje. Er is geen pauze en geen nazit en er moet van te voren worden gereserveerd.

Er is plaats voor maximaal 30 personen en bij slecht weer verplaatsen we het concert naar binnen (beslissing op de dag zelf uiterlijk 16 uur.) Informatie via de site. Intekenaars worden persoonlijk gebeld.

woensdag 12 augustus speelt harpiste Lies Joosten. Zij bespeelt een Keltische harp en haar muziek kenmerkt zich door een warm klankenpalet, met Keltische, Latijns Amerikaanse en klassieke invloeden. Ze voert ons mee in een repertoire waar eigen composities, improvisatie en Keltische thema's langs zullen komen. DIT CONCERT IS VOLGEBOEKT

woensdag 19 augustus Caroline Rutten (zang, Franse chansons) en Dirk Overbeek (accordeon) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dirk en Caroline hebben elkaar leren kennen op de vooropleiding van het conservatorium, en staan sindsdien vaak samen op het podium met uiteenlopende projecten. In maart 2019 heeft Caroline het Concours de la Chanson Alliance Française gewonnen, begeleid door duo Clazzi, waar Dirk deel van uitmaakt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

woensdag 26 augustus Het Odayin trio is opgericht in 2015 door Hrayr Ter-Sargsyan(viool), Noam Staal(cello) en Hanke Scheffer (piano). Odayin betekent lucht in het Armeens, het geboorteland van de violist. Via de lucht transporteren trillingen de muziek zodat u kan genieten van het prachtige repertoire dat geschreven is voor piano trio. Tijdens dit concert zal het Odayin trio werken van onder ander Beethoven en Brahms ten gehore brengen. Hanke Scheffer trad al eerder solo op in onze serie tuinconcerten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en verder:

woensdag 2 september  Hugo Kampschreur, lyrisch tenor  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

woensdag 9 september Duo Clazzi (cello & accordeon) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Odayin Trio 600

Odayin Trio. Foto: Bemind Fotografie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefoon
026 - 362 89 59
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
emmastraat 6, 6881 ST
Velp

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 12 augustus 2020 00:00 tot 9 september 2020 20:00

© 2020 Jansen & de Feijter |  Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden  |  Contact