Paul van Vliet Benefietconcert VERPLAATST

Evenement
Paul_van_Vliet2
Datum: 30 oktober 2020 20:00 - 22:00

Locatie: Grote Kerk, Kerkstraat 32 Velp

Paul van Vliet, cabaretier en UNICEF-ambassadeur, zette in mei 2018 een punt achter een carrière van 60 jaar spelen in theaters.

Hij schreef daarna het boek Brieven aan God en andere mensen, een "autobiografie van nooit verzonden brieven”, persoonlijke brieven aan mensen in zijn directe omgeving. Voor zijn optreden in de Grote Kerk te Velp maakte hij een speciaal programma waarin deze twee disciplines, het zingen en schrijven, worden samengebracht. Begeleid voor zijn vaste pianist Klaas van Dijk zingt hij bekende en minder bekende liedjes én vertelt hij enkele verhalen uit zijn boek. 
Hij zal zeker ook persoonlijke herinneringen ophalen aan Audrey Hepburn.

De opbrengst van deze exclusieve voorstelling gaat, na aftrek van de kosten, naar het Paul van Vliet Fonds dat hij samen met UNICEF heeft opgericht. 

Locatie: Grote Kerk, Velp
Tijd: NIEUWE DATUM: VRIJDAG 30 OKTOBER ONDER VOORBEHOUD
Kosten: €45 (standaard) of €75 (VIP kaart)

Reserveren standaard: knop rechts boven
Reserveren VIP-kaarten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 1992 werd Paul van Vliet door Audrey Hepburn geïnstalleerd als eerste UNICEF ambassadeur van Nederland. Sindsdien heeft hij veel van zijn tijd en werkkracht ingezet voor het Kinderfonds van de Verenigde Naties. Hij maakte een groot aantal reizen voor reportages van UNICEF projecten in Azië, Afrika, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Zijn stem reserveert hij exclusief voor UNICEF commercials en andere audiovisuele producties. Hij houdt lezingen en spreekbeurten en vertegenwoordigt UNICEF bij tal van gelegenheden.

Het Benefietoptreden van Paul van Vliet voor UNICEF is ook ter ere van zijn vriendin Audrey Hepburn, die hier precies 75 jaar geleden waarschijnlijk feestend door de straten danste. En eigenlijk doet ze dat nog steeds. Want op 14 september werd door haar zoon Luca Dotti aan de Rozendaalselaan, in de bloementuin van haar grootvader, een bronzen beeldje onthuld van een dansend, 14-jarig meisje: Audrey Hepburn.

Paul van Vliet3Paul van Vliet4

 

Beschikbare stoelen
143
Aantal beschikbare stoelen
250
Telefoon
026-3628959
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • 30 oktober 2020 20:00 - 22:00

© 2020 Jansen & de Feijter |  Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden  |  Contact