Lezing Geert Mak GEANNULEERD

Lezing
Mak_Geert_copyright_Vincent_Mentzel_lageresolutie
Datum: 11 november 2020 20:00 - 22:00

Locatie: Grote Kerk, Kerkstraat 32 Velp

Geert Mak heeft alle lezingen tot de zomer 2021 geannuleerd. Spijtig maar begrijpelijk.
Mocht u nog kaarten in bezit hebben die reeds zijn voldaan dan kunt u die terugbrengen en wordt het bedrag gerestitueerd.

Walter Jansen

 

Ter gelegenheid van de Boekenweek is vrijdagavond 20 maart Geert Mak te gast. Hij is uitgenodigd door de Bibliotheek Veluwezoom en boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp. Geert zal geïnterviewd worden door Walter Jansen over zijn nieuwste boek ‘Grote verwachtingen’ het vervolg op het alom geprezen ‘In Europa’. Uiteraard zal Walter hem flink doorvragen over zijn visie op het Boekenweekthema “rebellen en dwarsdenkers”.

Toegangskaarten voor de lezing van Geert Mak zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Jansen & de Feijter en online via de site van de bibliotheek Veluwezoom
Kosten: € 10,00 inclusief consumptie (aan de zaal €12,50)
Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur. De zaal gaat een half uur van te voren open.
Plaats: De Grote Kerk,  Kerkstraat 32 in Velp

Geert Mak werd geboren te Vlaardingen op 4 december 1946 als jongste kind van de gereformeerd predikant Catrinus Mak en zijn vrouw Geertje van der Molen. Hij groeide op in Leeuwarden en Hurdegaryp en doorliep in Leeuwarden het Gereformeerd Gymnasium. Hij brak in 1992 bij het grote publiek door met het boek De engel van Amsterdam. In zijn boek Hoe God verdween uit Jorwerd (1996; Henriette Roland Holst-prijs 1999) behandelt hij de veranderingen in het dorpsleven in de 20e eeuw, met het Friese dorp Jorwerd als voorbeeld. In zijn boek De eeuw van mijn vader (1999) schetst Mak de geschiedenis van Nederland in de 20e eeuw. Hiermee won hij de Trouw publieksprijs.

Mak tracht in zijn boeken de grote lijn van de geschiedenis te verbinden met de leefwereld van gewone burgers en verwerkt in zijn boeken allerlei opmerkelijke details. 

Grote verwachtingen

Wilt u de lezing bijwonen? Koop dan kaarten via de boekhandel of de bibliotheek Veluwezoom.  

 Auteursfoto: Vincent Mentzel

 

 

 

Telefoon
026-3628959
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • 11 november 2020 20:00 - 22:00

© 2020 Jansen & de Feijter |  Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden  |  Contact