Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

2 Films Audrey Hepburn + high tea

Film
Datum: 29 september 2019 12:30 - 17:30

Locatie: Jansen & de Feijter  |  Plaats: Velp gld, Nederland

Zondag 29 september vertonen wij twee bekende films van Audrey Hepburn en kunt u tussen de films genieten van een heerlijke high tea.
Uitsluitend op reservering (minimum deelname tien personen, maximum 25). Kosten €27,50 p.p.  GRAAG TIJDIG RESERVEREN
Het is niet mogelijk om alleen in te tekenen op de films.

Breakfast at Tiffany's is een Amerikaanse filmkomedie uit 1961 onder regie van Blake Edwards. Het scenario is gebaseerd op de gelijknamige novelle uit 1958 van de Amerikaanse auteur Truman Capote. De destijds zwaar bekritiseerde titelsong Moon River won een Oscar in de uitvoering van Audrey Hepburn.
Holly Golightly is een aantrekkelijke vrouw in New York die zich laat onderhouden door meerdere rijke mannen. Ze droomt ervan te winkelen bij de juwelier Tiffany's. Een van die mannen die haar onderhouden, is advocaat. Hij gebruikt haar om boodschappen van de crimineel Sally Tomato in de gevangenis Sing Sing door te geven, al beseft ze dat zelf niet. Ze heeft bovendien aldoor ruzie met haar huisbaas. Het enige gezelschap in haar appartement is een kat.

Roman Holiday is een film uit 1953, geregisseerd door William Wyler. Het is een romantische komedie, waarin de hoofdrollen worden vertolkt door Audrey Hepburn en Gregory Peck. De film was een groot succes in de bioscopen (opbrengst 5 miljoen dollar in 1955) en sleepte drie Oscars in de wacht. Het was de doorbraak van Audrey Hepburn: ze won de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol.
De film is geheel opgenomen in Rome. In de tijd dat de film werd uitgebracht was het publiek in de ban van de relatie tussen prinses Margaret, de zuster van koningin Elizabeth II van Engeland, en RAF-piloot Peter Townsend. De romance tussen een prinses en een man uit het volk vormde een parallel met de film, zeker gezien het feit dat Margaret en Townsend niet mochten trouwen.

zondag 29 september - 12.30 - 17.30 uur (deur open 12.15 uur) - €27,50 p.p. - UITSLUITEND OP RESERVERING

BreakfestatTiffanys 800
Beeld uit Breakfast at Tiffany's

 

Beschikbare stoelen
12
Aantal beschikbare stoelen
25
Telefoon
026-3628959
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Emmastraat 6
Velp gld, Nederland

 

Alle datums


  • 29 september 2019 12:30 - 17:30