Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Literaire leesclub

Informatiebijeenkomst
Datum: 31 januari 2019 10:00 - 12:00

Locatie: Jansen & de Feijter

Van 28 januari tot en met 3 februari 2019 vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om meer mensen, door deelname aan een leesclub, met elkaar het gesprek over boeken aan te laten gaan. In Velp start in die week een nieuwe literaire leesclub, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Senia werkt samen met de Boekhandel Jansen & de Feijter. De informatieve oprichtingsbijeenkomst is op donderdagochtend 31 januari.

Op donderdagochtend 31 januari is er een bijeenkomst in onze boekhandel waarin een medewerker van Senia informatie geeft over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en nadere kennismaking met andere belangstellenden, kunt u ervoor kiezen om mee te doen.  Aanvang van de bijeenkomst is om 10.00 uur,  in Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp, Emmastraat 6. Mocht u verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, kunt u dit melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan wordt u op de hoogte gehouden. Kijk voor meer informatie ook op www.weekvandeleesclub.nl

Boeken bieden stof tot nadenken en het is verrijkend om je bevindingen in een groep te kunnen delen en bespreken. Duizenden Nederlanders die deelnemen aan een leesclub hebben dat al mogen ondervinden. Je leest meer in een leesclub, vaak ook uit een breder repertoire, en de bespreking van de boeken is leerzaam en verfrissend. Het idee van een Senia-leesclub is dat je in groepen van 6-8 mensen elke 5 à 6 weken bij elkaar komt, om een boek te bespreken aan de hand van discussievragen, opgesteld  door deskundigen. 

Leesclub

Zomaar een reactie van de website van Senia:“Het zet mij aan om zorgvuldig te lezen. Gedachtevorming door overleg met elkaar is een meerwaarde. Het vergroot je kennis. En het is altijd een gezellige middag met de leesgroep”
Zie voor meer reacties www.senia.nl 

Donderdag 31 januari 10.00 uur. Graag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

Beschikbare stoelen
24
Aantal beschikbare stoelen
25
Telefoon
026-3628959
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • 31 januari 2019 10:00 - 12:00