Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Zomerontmoeting met John Jansen van Galen

Lezing
Datum: 18 juli 2018 14:30

Locatie: Grote Kerk, Kerkstraat 32 Velp  |  Plaats: Velp, Nederland

Zomerontmoeting met John Jansen van Galen

In de periode waarin veel mensen met vakantie zijn en veel activiteiten stilliggen, biedt de Protestantse Gemeente Velp een zomerprogramma aan: een zomerontmoeting, kijken naar kunst, films met inhoud, koffieochtenden met de pastor. Alle informatie over deze activiteiten staat op www.pknvelp.nl.

Op woensdag 18 juli wordt de zomerontmoeting georganiseerd met John Jansen van Galen, Velpenaar van geboorte. Hij komt vertellen over zijn wandelingen door heel Nederland en speciaal in de omgeving rond Velp, waar hij inmiddels vele boeken over heeft geschreven. Bekend is zijn boekje Geboortegrond, dat een aantal jaren geleden opnieuw werd uitgegeven. Wie graag rondom Velp wandelt zal veel herkennen in zijn verhalen en hoort er interessante wetenswaardigheden bij de omgeving.

Belangstellenden zijn van harte welkom in de Grote Kerk, Kerkstraat 32, vanaf 14.00 uur, het programma begint om 14.30 en wordt om 16.30 uur afgesloten. 

Kosten: vrijwillige bijdrage. 

Graag uiterlijk 15 juli aanmelden bij pastor Janneke Bron, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie: PKN Velp

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Kerkstraat 32
6883 HT Velp, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 18 juli 2018 14:30