Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Vogelaar Nico de Haan over roofvogels

Lezing
Datum: 13 november 2018 20:00 - 22:00

Locatie: Hogeschool Van Hall - Larenstein

Vogelliefhebbers, vogelaars en andere geïnteresseerden: op dinsdagavond 13 november kunt u zich Hogeschool Van Hall Larenstein laven aan verhalen over vogels. Uw verteller is niemand minder dan vogelkenner en vogelbeschermer Nico de Haan, bekend van radio en tv. Jansen & de Feijter/Het Colofon is present met een uitgebreide boekentafel.

De Haan, gepassioneerd ambassadeur van Vogelbescherming Nederland, geeft voor de pauze een presentatie over roofvogels: ‘Kromme snavels en scherpe klauwen’. Na de pauze zoomt hij in op ‘Trucs, list en bedrog in vogelland’. 

Jansen & de Feijter/Het Colofon is aanwezig met een royale collectie vogelboeken, zowel nieuw als tweedehands. De boeken van Nico de Haan zelf zijn beperkt leverbaar. Hij signeert zijn boeken graag voor u. U kunt aan de boekentafel met pin betalen.


Nico de Haan

Vogelkenner en vogelbeschermer Nico De Haan – samen met Hans Dorrestijn vormt hij het duo De Baardmannetjes, het succesvolle programma van Omroep Max – is al van jongs af aan in de ban van vogels. Hij werkte onder andere bij Natuurmonumenten en Vogelbescherming Nederland. Van deze laatste organisatie is hij sinds 2004 ambassadeur. Sinds de jaren tachtig is hij te horen en te zien op radio (Vroege Vogels) en tv. Eerdere tv-programma’s die presenteerde zijn Vrije Tijd TV, NCRV Natuurlijk - Bosch beuk & haan, Natuurlijk Nico en Een tuin vol vogels.

De Baardmannetjes nog eens in actie zien? Bekijk de aflevering Hoge Veluwe.

Dinsdagavond 13 november - 20.00-22.00 uur - entree: € 5,- - Hogeschool Van Hall - Larenstein (kapel)

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij boekhandel Jansen & de Feijter/Het Colofon (Velp/Arnhem).

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Organisatie

De avond wordt georganiseerd door Vogelwerkgroep Arnhem en omstreken, in samenwerking met Studievereniging LaarX van Hogeschool Van Hall Larenstein.

Larensteinselaan 26-A, Velp

 

 
 
 

 

Telefoon
026-3628959
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Larensteinselaan 26a Velp

 

Alle datums


  • 13 november 2018 20:00 - 22:00