Winkelen zonder afspraak:  gewoon op een tijdstip dat u uitkomt, op veilige afstand (25m2 p.p.). Wij mogen max. 10 personen binnenlaten dus het kan zijn dat als de mandjes op zijn, u even moet wachten. 

Verstekelingen:boekjes die meeliften met lezers en boekenkopers. Exclusief voor Jansen & de Feijter ter gelegenheid van de 'heropening' van de boekhandel. Zie twee filmpjes met de makers Geert Voskamp (kunstenaar) en Louis Radstaak (dichter).

Kasteel Biljoen:  vrijdag 14 en zaterdag 15 mei zijn de laatste dagen dat u het fraaie boek over Kasteel Biljoen nog kunt aanschaffen voor €39,95. Vanaf volgende week kost dit boek €49,95.

Activiteiten:alle fysieke activiteiten zijn nog even problematisch, net als de horeca. Wel organiseren we lezingen Ik Buurt Mee ONLINE (met dank aan de gemeente voor de financiële bijdrage!), hopelijk binnenkort met beperkt publiek. Donderdag 6 mei gaf Niek Nelissen een online lezing over zijn boek Een Gijmnasium hier ter stede is alleszins gewenscht Wilt u de lezing later terugzien? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Interview met Niek Nelissen: https://youtu.be/_cIAHG8mZGM.

Petit Café & Theetuin: ons petit café zal worden voortgezet door Jetske de Jonge en Stephen Reid van het Green Café. Opening dinsdag 18 mei.

026 - 362 89 59 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.