U bent welkom! De gehele winkel is open. Boeken kijken, bestellingen ophalen, een praatje maken, op gepaste afstand en maximaal 20 klanten in de winkel. De openingstijden zijn zoals vertrouwd: maandag 13.00-18.00 uur, overige werkdagen van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Komt u liever niet de deur uit? Gratis thuisbezorging per fietskoerier in Arnhem, Velp e.o.. Bestel bij uw lokale boekhandelaar! BESTEL 
Wist u dat wij ook alle e-books kunnen leveren? Klik hier.

Petit Café is helaas voorlopig gesloten. In plaats daarvan hebben wij een kerst pop-up in de ruimte achter de boekhandel. 

Activiteiten: we starten met gesprekken Leven in coronatijd, het Philocafélezingen Ik Buurt Mee ONLINE: 9/12 Peter Zuidema, een Beethoven-concert in de Waalse Kerk (uitverkocht). Komend voorjaar starten we twee leeskringen: één rondom Wittgenstein's minnares van David Markson en een geschiedenisleeskring. Tijdens de kerstvakantie organiseren wij een leeskring voor jongeren rondom het boek Auxiety van Dieuwertje Heuvelmans.

Jansen & de Feijter breidt haar cultuur-maatschappelijke activiteiten uit. Lees bijgaand over de veranderingen die wij komende maanden en jaren willen realiseren.

026 - 362 89 59 / info@eenpassievoorboeken.nl