Koos van Zomeren over 'Alle Vogels'

Alle Vogels gebundeld.

Alles wat Van Zomeren ooit over vogels heeft geschreven, van zijn eerste stuk over de huismus voor de Nieuwe Revu uit 1977 tot aan Het verlangen naar klapekster uit 2014, is nu gebundeld en wordt geïllustreerd door 320 speciaal voor deze uitgave gemaakte penseeltekeningen van Erik van Ommen. Alle vogels is het ultieme vogelboek waarin de vogel zowel op literaire als op informatieve wijze bezongen wordt. Een magistraal levenswerk!

In het oeuvre van Koos van Zomeren 'komen vogels voorbij zoals vogels maar al te vaak voorbijkomen: terloops, maar niet onopgemerkt'.

De avond zal beginnen met een kort gesprek tussen Koos van Zomeren en boekhandelaar Walter Jansen. Aansluitend horen we een aantal vogelverhalen en bestaat de mogelijkheid vragen te stellen. Na de pauze laat Erik van Ommen aan de hand van filmpjes zien hoe hij te werk is gegaan en hoe beginnende vogeltekenaars aan de slag kunnen.

Maandag 15 mei - Aanvang 20.00 uur - Entree € 5,00 - leden Vogelwerkgroep Arnhem € 3,00; Studenten Van Hall Larenstein op vertoon van collegekaart hebben vrij toegang - Reserveren aangeraden

Deze avond is een samenwerking tussen boekhandel Jansen & de Feijter, Vogelwerkgroep Arnhem e.o. en Studievereniging LaarX.

9789029510622