Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Poëzie & muziek rondom de liefde

Literair concert
Datum: 18 februari 2018 15:30

Locatie: Dorpskerk Ellecom  |  Plaats: Ellecom, Nederland

Reserveren

Jos Dingelhoff (fluit), Anna Oerlemans (gitaar) en Walter Jansen (voordracht)

 

De liefde in woord en muziek

Op zondagmiddag 18 februari 2018 om 15.30 zal het Duo Aeolus, met Duo  Jos Dingelhoff fluit en Anna Oerlemans gitaar, gecombineerd met voordrachten van Walter Jansen, optreden in de Dorpskerk te Ellecom met als thema “ Droom en Dans”.

Deze middag zal in de sfeervolle kerk van Ellecom muziek klinken van Händel, Ravel, Milhaud, Pujol, Piazzolla, De Falla e.a. Er zijn gedichten te horen van o.m. Vondel, Freek de Jonge, Herman de Coninck, Paul van Ostaijen e.a

Iets over de uitvoerenden: Jos Dingelhoff studeerde fluit bij Magdalena Kuhn en Pieter Odé. Maxence Larrieuen James Galway. Zij speelde vele jaren in het internationaal opererend ensemble ‘de ereprijs’. Nu is ze actief als fluitiste in kleinere bezettingen.

Anna Oerlemans behaalde haar diploma Uitvoerend Musicus aan het Brabants Conservatorium bij Hein Sanderink. Anna speelt regelmatig samen metfluit en/of viool en ze geeft les: www.gitaarschoolannaoerlemans.nl

Walter Jansen uit Velp treedt regelmatig op met voordrachten van gedichten en verhalen. Zijn boeiende voordrachten worden op deze middag gecombineerd met muziek. Walter Jansen is daarnaast een bekend in de gemeente Rheden via zijn Boekhandel Jansen& de Feijter te Velp.

De entreekosten zijn € 7,50. De organisatie is in handen van de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom.

Reserveren

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Dorpskerk ellecom
Ellecom, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 18 februari 2018 15:30