Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Informatiebijeenkomst Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter

Informatiebijeenkomst
Datum: 2 november 2017 20:00

Locatie: Jansen & de Feijter  |  Plaats: Velp, Nederland

Cultureel Podium Jansen & de Feijter 

Jansen & de Feijter in Velp heeft samen met klanten een stichting opgericht die tot doel heeft de culturele activiteiten van de boekhandel voort te zetten en te versterken. Voor en door Velpenaren en iedereen uit de regio die zich betrokken voelt.

Boekhandel Jansen & de Feijter wordt in de structuurvisie Velp genoemd als een van de parels van het dorp en vervult al vele jaren een belangrijke rol als culturele ontmoetingsplek in Velp. Met de oprichting van de stichting wil Jansen & de Feijter de band met de gemeenschap nog verder aanhalen en wordt iedereen uitgenodigd om actief een bijdrage te leveren. Voor de culturele activiteiten zoekt de stichting enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen bij allerlei praktische zaken zoals de entrée, de zaalopstelling en het opruimen na afloop, de barfunctie, techniek, publiciteit en promotie maar ook mensen die een workshop zouden willen geven, een boekenclub leiden, vervoer van ouderen kunnen regelen, de tuin onderhouden of technische klusjes willen doen.

Vanaf zaterdag 28 oktober zal iedere zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur een spreekuur zijn waar belangstellenden meer informatie kunnen krijgen.

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door Paul Metz (voorzitter), Peter Zuidema (secretaris), Rudie van Onzen (penningmeester) en de algemene bestuursleden Annemiek Verhoeven (publiciteit) en Caro de Feijter (vrijwilligers). Buiten het bestuur zal Jaap Besseling (oud-vrijwilliger van Kunsthuis 13) zich actief bezig houden met de coördinatie van de vrijwilligers.

Directeur van de stichting is Walter Jansen, samen met Anneke de Feijter eigenaar van de boekhandels Jansen & de Feijter en Het Colofon.

Meer informatie: Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 Velp

026-3628959 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoon
026-3628959
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Emmastraat 6
6881 ST Velp, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 2 november 2017 20:00