Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Senia - informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst
Datum: 11 januari 2018 10:00

Locatie: Jansen & de Feijter  |  Plaats: Velp, Nederland

SENIA brengt overal in Nederland mensen bij elkaar met een gemeenschappelijke interesse.

Informatiebijeenkomst oprichting leesgroep kunstgeschiedenis

Mensen in Velp die zijn geïnteresseerd in kunst, de geschiedenis en de beleving ervan kunnen op donderdag 11 januari 2018 kennismaken met het idee van ‘leesgroepen kunstgeschiedenis’. De informatiebijeenkomst in Boekhandel Jansen & De Feijter is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de boekhandel. Senia brengt mensen met eenzelfde culturele interesse bij elkaar, in dit geval is dat beeldende kunst. Leesgroepen over dit onderwerp verdiepen zich aan de hand van een boek in een schilder, beeldhouwer, een bepaalde stroming of periode in de geschiedenis.

Het zal gaan om groepen van 6-8 personen. Senia levert het studie- en discussiemateriaal aan de hand van het boek en afbeeldingen op internet. De groep kan daarna zelf beslissen om naar een bepaalde tentoonstelling te gaan. Voorbeelden op de boekenlijst zijn het boek van Will Gompertz - Dat kan mijn kleine zusje ook. Waarom moderne kunst kunst is, en van Geert Mak - Het stadspaleis, over het paleis op de Dam. Op de website www.senia.nl staat meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op 11 januari 2018 in Boekhandel Jansen & De Feijter, Emmastraat 6 in Velp (Gld). Aanvang: 10.00 uur.
De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen.

Aanmelden.

Later volgt nog een bijeenkomst klassieke muziek

Meer informatie over Stichting SENIA

 

 

 

 

Telefoon
026-3628959
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Emmastraat 6
6881 ST Velp, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 11 januari 2018 10:00