Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Griezelen in de Kinderboekenweek

Evenement
Datum: 4 oktober 2017 09:30 - 14 oktober 2017 17:00

Plaats: Velp, Nederland

De Kinderboekenweek 2017 staat weer voor de deur, dit jaar met het thema Griezelen, gruwelijk eng!
Van 4 tot en met 15 oktober maken we het gruwelijk griezellig in onze boekhandel.

Wat gaan we allemaal doen?

GRIEZELVERHALENTOCHT:
Vrijdag 6 oktober kun je - als je durft - meelopen of -fietsen in een superspannende Griezelverhalentocht door Velp. Het startpunt is de hofvijver van kasteel Biljoen, waar Ben van Schaik iets zal vertellen over het kasteel en Irene van Rooijen het verhaal van de Mooi-Ann vertelt. Dan gaan we door naar muziektent in het vilIapark, waar Walter Jansen het prachtige verhaal De vijvervrouw van Godfried Bomans zal voordragen. Lotte Nagengast sluit de Griezelverhalentocht af in de tuin van de boekhandel in de Emmastraat en zal je ijskoude rillingen bezorgen.
We sluiten af met een lekker toverdrankje in petit café Lezen & Laven.

Aanvang 19.00 uur of 19.30 uur. Maximaal 30 personen per ronde. Geschikt voor kinderen van 7 – 12 jaar. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene. Deelname: 3 euro p.p. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hier en vermeld daarbij of je bij groep I (19.00uur) of groep II (19.30) wilt aansluiten. N.B. De groep van 19.00 uur is reeds vol. Voor 19.30 uur zijn er nog enkele plekken vrij.

 

VOORLEZEN, SCHMINKEN EN GRIEZELMENU:
Zaterdag 7 oktober tovert schmink-artist José van Gennip je om tot het meest afgrijselijke wezen dat je ooit in de spiegel zag. Daarnaast worden er op deze zaterdagen in en om de winkel griezelverhalen voor verschillende leeftijden voorgelezen.

Voorlezers gezocht!
Zaterdag 7 en zaterdag 14 oktober houden we een open podium en lezen we 's middags spannende verhalen voor.
Wil je jouw favoriete en meeste spannende griezelverhaal komen voorlezen? Meld je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan. 

Griezelmenu
Petit café Lezen & Laven serveert de hele Kinderboekenweek een speciaal griezelmenu. Wat onze druïde Anneke allemaal in de keuken bekokstooft, is nog geheim. Maar iets met geflambeerde vleermuisoorlelletjes, gepocheerde kleuterneusjes en bavianenhersenen op een bedje van kikkerteennagels zou ons niets verbazen.  

 

KINDERBOEKENWEEKGESCHENK:
Janneke Schotveld schreef het kinderboekenweekgeschenk van dit jaar: Kattensoep. Zij schreef de Superjuffie-boeken en houdt heel erg van poezen.
Bij besteding aan KINDERBOEKEN vanaf 10 euro.

Wil je nog verder lezen over de Kinderboekenweek:
www.kinderboekenweek.nl

 

 

 

Adres
Emmastraat 6
6881 ST Velp, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 4 oktober 2017 09:30 tot 14 oktober 2017 17:00